Бременна ли е Йоана Буковска? Това питат феновете на сериала Откраднат живот,

...
Бременна ли е Йоана Буковска? Това питат феновете на сериала Откраднат живот,
Коментари Харесай

Огромна рокада в "Откраднат живот", Йоана Буковска аут от сериала?

Бременна ли е Йоана Буковска? Това питат почитателите на сериала „ Откраднат живот ”, откакто актрисата, която постоянно е във форма, показа подозрително коремче в един от последните излъчени в ефир епизоди, написа " Уикенд ".  Застанала отстрани, с впита в тялото й рокля, Йоана Буковска наподобява напълно като бременна . Това направи усещане на всички, които постоянно гледат лекарския сериал на Нова тв. Подобно изпускане на коремчето е най-малкото нетипично за актрисата. Тя от много време е известна като една от дамите с най-хубаво тяло в родното кино и даже раждането на близнаците Любомир и Вяра преди 5 години не промени идеалните й ограничения. Само до преди няколко месеца Йоана изглеждаше идеално и в най-тясната рокля, а в този момент е повече от явно, че има стомах. Това не остана неусетно от зрителките, които към този момент разискват на формалната страница на сериала, че любимката им сякаш е бременна.

Самата актриса не крие, че е родила мъчно своите две деца, наложило се е да прави ин витро процедура, с цел да забременее. Тя е една от доста дребното дами, които работят в киното и театъра и са употребили целия отпуск по майчинство, който им се поставя по закон. След като роди пред 2012 година, остана у дома повече от две години, с цел да се грижи сама за близнаците си.

Още тогава Буковска сподели, че й се желае да има още деца . Заговори се, че няма нищо срещу да направи нова ин витро процедура и да изтърпи всички несгоди на бременността, раждането, безсънните нощи и промяната на памперсите. Въпросът в този момент е дали 5 години след раждането към този момент се е решила на това, или просто е качила няколко непотребни кг, които са се лепнали на корема й. В изгода на догатката, че е бременна, натежава типът на лицето й, което също наподобява променено. Около очите на Йоана са се появили торбички, каквито до неотдавна тя нямаше.

Ако Буковска в действителност е бременна, тя евентуално ще напусне „ Откраднат живот” . Това обаче би се отразило много зле на рейтинга, тъй като героинята й Виолета Захариела е една от най-любимите на феновете. Възможно е да не я изключат изцяло от сюжета, а единствено да понижат наличието й на екран, предават от Уикенд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР